Om oss

Hantverksproffs med brett tjänsteutbud

Välkommen till en byggfirma med ett brett utbud av tjänster. Vi har kompetens inom flera områden, inte minst mark & anläggning samt fastighetsskötsel och bygg. Vi kan hjälpa våra kunder med det mesta inom dessa områden.

Att hitta innovativa lösningar när det uppstår problem är vår styrka. Vi backar aldrig för en utmaning. För att kunna utföra en totalentreprenad på bästa sätt arbetar vi alltid med de bästa underentreprenörerna och använder alltid kvalitativa och miljövänliga material.

Kundens nöjdhet alltid i fokus

För att alla ska vara så nöjda med våra tjänster är alltid kundens nöjdhet främsta fokus. Är du intresserad av referenser från tidigare kunder så är det bara att höra av dig till oss.

utbyggnad Norrköping

Vid sidan av våra tjänster inom målning och snickeri kan vi även hjälpa dig på följande områden:

Markarbeten

Avloppsarbeten, dränering, anläggning av parkeringsplatser, stenmurar, gräsmattor och grusgångar och mycket mer – vi kan hjälpa dig med de flesta arbeten där det krävs en grävmaskin. Vi slarvar aldrig med grundarbetet.

Fastighetsskötsel

Vi kan skräddarsy en tjänst inom fastighetsskötsel – från enstaka insatser till hela skötseln. Yttre och inre skötsel, felanmälningar, städning – vi tar verkligen hand om din fastighet.

Bostadsanpassningar

Vi är återförsäljare av Kvistbergas bostadsanpassningar i form av ramper och förflyttningslösningar. Vi erbjuder givetvis även montering så att du kan få upp din ramp så snabbt och smidigt som möjligt.

Takläggning

Vi hjälper dig att få det tak du önskar, alltid med högsta kvalitet. Vi har erfarenhet av såväl renovering som nyläggning av tak och kan genom service, utförande och material av högsta klass garantera täta och trygga tak.

Välkommen att kontakta oss för högkvalitativa tjänster inom samtliga områden vi erbjuder.

Ett byggföretag med brett tjänsteutbud