Tillbyggnad Norrköping

Erfarna proffs på tillbyggnad

Har du ett hus i Norrköping och är i behov av en tillbyggnad? Då har du kommit rätt.

Vi har bred erfarenhet av byggbranschen och utför tillbyggnader och ett flertal andra tjänster.

Välkommen att kontakta oss för offertförslag eller mer information! Vi kan bli din partner när det handlar om tillbyggnader i Norrköping. Vi kommer gärna ut till dig för en kostnadsfri inspektion av ditt hus.


Vi har gett många familjer större utrymme

Runt om i Norrköping finns det många familjer som har fått tillökning och behöver mer utrymme. En tillbyggnad i form av ett nytt barnrum är ett mycket bra sätt att öka bostadsytan för en rimlig summa. Det går även att bygga ut kök eller badrum, men det är ett mer krävande arbete då det handlar om våtrum och att det kommer behövas rinnande vatten och avlopp.

tillbyggnad Norrköping

Även uterum är ett utmärkt exempel på en tillbyggnad. Har du hus i Norrköping med naturen intill? Då är ett uterum ett utmärkt sätt att komma närmare naturen. Ett sådant uterum har dessutom en stor fördel i och med att de fungerar utmärkt att använda året om som exempelvis matsal eller allrum.

För oss är inga uppdrag omöjliga och vi vill alltid utvecklas och tar oss därför an arbeten av alla olika slag. Vi har erfarenhet av att hjälpa såväl privatpersoner och företag med tillbyggnader i olika storlekar. Flera företag har med vår hjälp som vi har hjälpt att växa genom att bygga ut och skapa nya lagerlokaler, fikarum eller kontorsytor.

Vi behärskar det mesta inom bygg

Våra erfarna och kompetenta medarbetare behärskar det mesta inom bygg oavsett om det handlar om renoveringar, tillbyggnader eller nybyggen. Våra snickare och målare utför alla arbeten med stor skicklighet och vi har även gott om andra kompetenser i vårt breda nätverk av hantverkare. Här är de byggtjänster vi kan erbjuda våra kunder.

  • Byggnationer.
  • Renoveringar.
  • Rivning.
  • Altaner, uteplatser och staket.
  • Takarbeten.
  • Tilläggsisolering
  • Byte av fönster och dörrar.
  • Fasadmålning.
  • Målning av vägg och tak.

Är du i behov av någon annan tjänst utöver de redan nämnda? Du är välkommen att höra av dig till oss så kan vi se vad vi kan göra.

Lyhörda yrkesutövare som överträffar förväntningarna

Vi är alltid lyhörda för våra kunder och uppnår ofta resultat som överträffar förväntningarna. Vi tar hand om arbetet från början till slut. Vi planerar, gör ritningar, hjälper till med bygglov och gör hela arbetet. Vi jobbar alltid efter budgeten och den tidsram vi har satt upp tillsammans med kunden. Inga otrevliga överraskningar när du väljer att anlita oss!

Tillbyggnad Norrköping – frågor och svar

Vad räknas om tillbyggnad?

Som tillbyggnad räknas alla byggåtgärder som ökar byggnadens volym. Detta gäller oavsett om bygget sker horisontellt eller vertikalt.

Räknas altaner, uterum och garage som tillbyggnader?

Altaner räknas ofta som tillbyggnader, men det finns undantag. Kontakta din kommun om du vill veta mer. Vad gäller uterummet så räknas det som en tillbyggnad om det byggs i anslutning till huset.. Ett fristående uterum räknas dock som ett nybygge. Ett garage räknas som tillbyggnad om det är ihopsatt med bostadshuset.

Hur stor får en tillbyggnad vara utan bygglov?

Utan bygglov får en tillbyggnad vara högst 15 kvadratmeter. Men även i sådana fall så måste du göra en bygganmälan och invänta besked från byggnadsnämnden innan du inleder arbetet.

Är du intresserad av att komma i kontakt med en kompetent och serviceorienterad byggfirma?
Varmt välkommen att kontakta oss för en tillbyggnad i Norrköping.

Låt oss bli din kompetenta byggpartner i Norrköping